Намериха 85-годишна жена, починала в снега

5
Тази сутрин кметът на селото отново излязъл да обиколи района край селото. Натъкнал се на следи от чакали и тръгнал по следите
Тази сутрин кметът на селото отново излязъл да обиколи района край селото. Натъкнал се на следи от чакали и тръгнал по следите Снимка: Dunavmost, архив

Трупът на 85-годишна жена от дупнишкото с. Баланово е бил открит преди минути. Пенсионерката е била намерена на около километър извън селото, замръзнала и затрупана от сняг.

Криминалисти от Дупница са на мястото, разкрива "24 часа".

Жената е живяла сама в дома си и е имала заболяване. Напуснала дома си в четвъртък и оттогава никой не я е виждал. Няколко дни нейни съселяни, водени от кмета Явор Митов са обикаляли района, за да я търсят.

Вчера отново са участвали в издирвателна акция заедно с полицията. Тази сутрин кметът отново излязъл да обиколи района край селото. Натъкнал се на следи от чакали и тръгнал по следите.

Стигнал до затрупаната жена, като слънцето е успяло да разтопи част от снега върху нея и така тя била забелязана. Жената има дъщеря, която живее в РС Македония.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари