Намалиха цената на резиденция „Липник". Провеждат нов търг

0
Намалиха цената на резиденция „Липник". Провеждат нов търг
Снимка: Монитор

Нов търг за резиденцияЛипник“ ще се проведе през юли, е посочено в Регистъра на публичните продажби. През май тя беше пусната за публична продан, вече цялата, а не само Дом за гости № 1, както беше при първите опити за продажба. Въпреки че интерес не липсваше, тогава търгът не се проведе, заради „човешка трагедия“.

За предстоящия търг цената е намалена от близо 400 000 на 314 020 лева. Срокът за участие в него е започвал да тече на 17 юни, а на 18 юли резултатите ще бъдат обявени, пише "Топ новини".

Резиденцията се състои от три сгради. Дом за гости № 1 е едноетажна монолитна постройка със застроена площ 1094 кв. м. Състои се от спални с бани и тоалетни, кухня, зала за хранене, кафе-бар, складове, има и отстъпено право на строеж. Изградена е през 1965 г. Началната цена, от която ще започне публичната продан за нея, е 120 000 лева.

Дом за гости №2 също е масивна сграда, с три свързани с топла връзка блока. Блок „А” е със застроена площ 192 кв. м. - двуетажна сграда със сутерен, скелетна конструкция, с първи и втори етаж с разположени в тях спални с бани и тоалетни и общ офис на втория етаж. И блок „Б” е със застроена площ 192 кв.м., представлява двуетажна сграда със сутерен, скелетна конструкция, състои се от първи и втори етаж с разположени в тях спални с бани и тоалетни. Блок „В” е със застроена площ 985 кв.м. и е едноетажна сграда със сутерен, скелетна конструкция, състои се от малка зала, офис, зала за делови разговори, приемна със сцена, главно фоайе, кинокабина и общи тоалетни. И тук има отстъпеното право на стореж. Трите блока са строени през 1982 г. Начална цена, от която ще започне публичната продан за Дом за гости №2, е 170 097.60 лв.

Дом за гости № 3 е двуетажна масивна сграда със сутерен, със застроена площ 158 кв.м. и мансарден етаж със застроена площ 145 кв.м., състои се от първи етаж с разположени в него офис, склад-заготовка, стол-трапезария и сервизни помещения, втори етаж с разположени в него спални помещения с бани и тоалетни, мансарден етаж с разположение в него спални помещения и стая-склад, сутерен-складови помещения, също с отстъпеното право на строеж. Начална цена, от която ще започне публичната продан за Дом за гости №3 е 23 922.60 лв.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари