Налепиха полицейски коли с "Паркирал си като идиот!"

0

Едната патрулка запречила пешеходна пътека

Част от паркираните пред сградата на областната дирекция на МВР във Варна автомобили вече са налепени със стикери "Паркирал си като идиот!", предаде intrigi.bg.

Това стана часове, след като варненец публикува снимка, на която ясно се виждаха полицейски коли, паркирани в нарушения. Една от колите бе оставена буквално върху пешеходната пътека.

Три от автомобилите стоят на известния като "служебен паркинг" в нарушение на задължителното отстояние от кръстовище.

Отправен е въпрос към началника на Пътна полиция във Варна да изброи нарушенията, запечатани на снимка и да разясни какви санкции ще понесат колегите му, които явно смятат, че щом са от МВР законът за тях не важи.

Два часа след публикацията най-бруталният паркирал е преместил колата от пешеходната пътека.

Очевидно отговорните граждани и полицаите, които по презумпция трябвало да са от едната "страна", не спят и всеки реагира по начина, който е намерил за логичен.

Ясно е и, че вече никой не е "защитен" и поне един притежател на стикерите "Паркирал си като идиот!" не е успял да преглътне факта, че тези, които получават заплати, за да ни наблюдават спазваме ли законите, сами на го правят!

Припомняме, че наказателната акция започна първо във Бургас, след като група майки дадоха идея неправилно паркиралите автомобили да бъдат белязани със стикери. Само преди седмица БМВ, бе облепено с надпис "Аз съм простак", защото бе спряно пред входа на медицински център.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари