Найо Тицин: Терминал 2 - отговорът на повечето въпроси

1
Платеният вот стигна 250 лева за глас, обясни пиарът на „Продължаваме промяната“ в неделя
Платеният вот стигна 250 лева за глас, обясни пиарът на „Продължаваме промяната“ в неделя Снимка: Facebook

Платеният вот стигна 250 лева за глас, обясни пиарът на „Продължаваме промяната“ в неделя

Денонощие след края на изборния ден „Продължаваме промяната“ продължава да пази пълно мълчание за изборните резултати.

Пиарът на партията Найо Тицин публикува преди минути във фейсбук снимка на Терминал 2 на ЛетищеСофия“ с коментар: „Отговорът на повечето въпроси“.

Двусмисленото послание на снимката предизвика въпросителни коментари.

Найо Тицин добави под фотоса "Колкото до изборите вчера, човек не знае като печели какво губи и като губи какво печели."

„Гласувах с машина. Много лесно и бързо. Към 9:45 часа в нашата секция само един беше гласувал с хартиена бюлетина. В урната с гласовете от машинния вот имаше над 30 разписки“, обяви оптимистично в неделя той.

Часове по-късно започна и неофициално търсене на причините за изборната загуба: „Платеният вот стигна 250 лв. за глас“, обясни пиарът на „Продължаваме промяната“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    найчо
    ами фащайте баира, пардон, аероплана на терминал 2 с уан уей тикет и няма да питате, отговаряте си сами! пак ли космоса ви попречи?!?
  • 4
    3
    Копейкин
    Найо, ами като си снимал Терминал 2, да беше снимал как Киро и Кокоро вземат самолета и отлитат. Веднъж и завинаги. Или този тъпигьоз, дето наруши Конституцията, попълвайки невярна декларация няма намерение да си тръгва от тук.
  • 6
    2
    122
    ААА ,за нас е по-удобно в Букурещ,"Хенри Коанда"
  • 3
    1
    123
    Да го духаш, педал ! Не разбирам името ти ? Хавайско ли е или Хаитянско ? На моите въпроси терминал 2 не дава нито един отговор. Кой ще се осмели да опразни американското посолство до ниво чистачки ? Искаме закон за чуждестранните агенти със най-строги последствия за да стане ясно колко Русия и колко сащ са омесени в нашите вътрешни дела.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари