Най-ужасния миг в живота ми - да гледам как семейства скачат от прозорците

0

Представителката на третия пол Ребека Хаджи, която моделства в Арабските Емирства, постна във Фейсбук кратък разказ за преживяванията си в нощта, в която избухна голям пожар до хотелБурж Халифа“. Българката, която се подвизава от доста време в столицата, написа следното в профила си /без редакция/, цитирана от tns.bg:

„Българските медии пак сте зле информирани. Относно атентата! Ма какъв пожар, нали точно под хотела вечеряхме на пеещите фонтани, чакащи зарята, а за сметка на това изживях най-ужасния миг в живота си! Да гледам как семейства скачат от прозорците, с децата се мятат!

И как всеки се чудеше накъде да бяга, за да можем да се отдалечим за отрицателно време от хотела. Блокираха ни 2 часа на пътя, блокираха всички коли до 3 часа сутринта, бягали сме 2 км, сигурно боса съм бягала, носили са ме на ръце си, порязах краката 100 пъти. Тва си беше чисто предупреждение пред символа на Дубай Бурж Халифа. Какъв пожар, той си гръмна по средата на хотела!"

В навечерието на Нова година пожар обгърна голяма част от 63-етажния хотел "Адрес" в Дубай ". Огънят обхвана 20 етажа от сградата.

Ребека Хаджи е първият български транссексуален модел, който пробива в чужбина. Нейната звезда изгрява, когато тя отива на ваканция с приятеля си. Шефката на първата модна агенция за транссексуални - Diva, я забелязва на Формула 1, докато Ребека яде пуканки и дори тя не разпознава, че Ребека не е истинска жена, въпреки че и тя е транссексуална като нея. Скоро започват да валят ангажименти, а Ребека бързо се потапя в живот на лукс и бързи коли.

Източник: TNS.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари