Най-тежкият мъж у нас предизвика партиите - ще свали 150 килограма, ако се коалират

1
Трябва да свалят егото, да сядат на масата, смята Кирил Искренов
Трябва да свалят егото, да сядат на масата, смята Кирил Искренов Снимка: Пламен Кодров / България днес

Трябва да свалят егото, да сядат на масата, смята Кирил Искренов

Най-тежкият българин Кирил Искренов предизвика партиите. 270-килограмовият мъж ще свали 150 килограма за една година, ако се състави стабилно правителство.

Според Искренов голяма част от хората се интересуват повече какво да сложат на масата, отколкото кой ги управлява.

"Пенсионерите и инвалидите са най-ощетени. Ще ми се да има наистина едно силно и достойно правителство, което да се заеме с интереса на пенсионера на инвалида. С тези килограми, които съм аз в момента, няма здравно заведение, което може да ме поеме, няма операционна маса, няма най-елементарни условия за нас. Затова поехме това предизвикателство", разказа той пред камерата на Bulgaria On Air.

Рецептата за съставяне на работещо правителство е по-лесна от свалянето на килограми.

"Трябва да свалят егото, да сядат на масата, да разговарят и да не прекъсват връзката с народа, много е важно. Влезе в парламента и се забрави, трябва преди всичко човещина и мъдрост", категоричен бе Искренов.

Последните години Кирил наблюдава, освен промените в политиката, така и измененията в обществото.

"Нашето детство премина толкова задружно, за което бленувам в момента. Гледам моите внуци, разликата е огромна, фрапираща. Ние можехме да разделим една филия хляб на две с моите приятели. Сега вече много трудно. Гледат материалното, а не духовното. Трябва да се събудим, трябва да се събудим, за да може да вземем правилните решение, с тази апатия доникъде няма да стигнем", смята той.

Искренов обобщи, че за него "държавата е едно семейство, когато има консенсус в семейството - всичко е окей, когато няма - отиваме на бракоразвод".

Кирил се надява с предизвикателството, което отправя към политиците - макар и с малко, да помогне за съставянето на правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари