Най-странните предмети, с които хората са правили секс

0
Най-странните предмети, с които хората са правили секс

Светът е голям и меко казано странните хора в него са навсякъде. Достатъчно е да се разходиш по градските улици в по-тъмните часове на вечерта, за да видиш ходещите доказателства.

Последният герой и заслужил активист на човешката простотия, беше заловен да прави секс с банкомат, а след като машината отказала да пусне, човекът се отправил към близката пейка за един лизинг. Оказва се, че страстният мъж не е единствен в своето начинание и по тази причина сме открили и останалите хора, които влизат в новините с най-странните сексуални партньори, които можеш да видиш.

Човекът, който се опита да прави секс с тролей

Андрю Дейвидсън обича много тролеите и неговата история ни напомни за човекът, който беше направил профил в интернет сайт, за да качва клипове само на този вид превозни средства. Андрю е прекалил с вечерните коктейли и видял похотливия тролей на спирката. Хората казват, че са го забелязали да се търка в задницата на возилото и да крещи "Искам да те целуна, искам да те ч*кам!". Похотливецът е бил прибран, а тролеят не е подал жалба за изнасилване. Андрю не влиза в затвор и споделя, че това никога няма да се повтори, защото сега залита повече по маршрутките, но за жалост са по-бързи от него.

Мъжът, който се влюби в линейка

Всеки мъж има слабост към превозните средства с буркани. Все пак си скачал на спирачките за много от тях. И докато всички се страхуват от превозните средства със специален режим, 25-годишен мъж, пожелал да остане анонимен, е бил заловен в крачка. Полицаите са написали в рапорта, че мъжът се е опитвал да прави любов с линейката, но няма подробности, а и не са ти особено необходими, все пак имаш само ауспух за употреба. Изнасилвачът споделил пред съда, че бил обладан от висши сили, които му казали, че тези машини могат да бъдат много страстни. Любовникът е наказан с глоба от 60 паунда и обществено полезен труд.

Мъжът и автомивкатa

И най-накрая можеш да чуеш за един по-разумен и възможен полов контакт. През 2008 година, мъж е заловен с прахосмукачката на автомивката. Събитието се случва в Мичиган, а заподозряният споделил, че това е най-добрата орална любов, която е получавал, както не трябва да забравяме, че това е и най-евтината - левче на минута. Свидетелите споделят, че са чули странни звуци от колата, но не са подозирали, че шофьорът има толкова интимни моменти с почистващия уред.

Свещеникът с картоф в задника

Случаят е документиран в болница в Шефийлд. Версията на духовника е, че картофът случайно се настанил в задника на човечеца. Версията пред лекарите е, че картофът стоял на масата, а жертвата е закачала завеси на прозореца. Тук се намесва злата гравитация, която помогнала за загубата на баланс и задникът паднал върху картофа. Подозираме, че това е работното облекло за закачане на завеси в Шефийлд.

Кучето на гаджето

Уейн Брос е имал интимна връзка с домашното куче на приятелката си, Руди. Случаят придобива гласност, когато се оказва, че Уейн дори е заснел интимния акт с животното, а клипът се разглежда в съда и носи името "30 секунди лудост". Уважаеми г-н Брос, когато имате приятелка, правите секс с нея, а не с кучето, колкото и да е добро в близането на топките, както сме гледали в доста филми!

Историята с кравата и овцата

IT специалист е бил заловен, докато се наслаждава на секса за една вечер в полето... с овца. Подозираме, че стресът му е дошъл в повече и е имал нужда от разпускане. Виновникът съобщил в съда, че първо имал мераци към една крава в полето, но след като не можел да "проникне" (не се шегуваме, това е истинското изслушване в съда), той се насочил към овцата. Сигурни сме, че си спомняш онзи прекрасен роден филм "Граница" и историята с козичката!

Човекът и сиренето

Има само една част от обществото, която наистина знае всички тайни на света и това не са политиците, а проститутките. Истината е, че тези жени са виждали много от живота! Един техен клиент е и този герой, който обикаля с колата си, заредена с най-различни сирена и предлага скромни суми на жените, за да поставят хранителния продукт на члена му. Крис Пагано е арестуван, когато в интернет се появява снимка, в която шофира без панталони и развява парче.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари