Най-младият наследник на Васил Левски

0
4-месечният Даниел е най-младият потомък на Дякона
4-месечният Даниел е най-младият потомък на Дякона

Неговият баща е родственик със сестрата на Дякона

Своята първа Коледа посрещна 29-я наследник на Васил Левски. Даниел е най-младият родственик на Дякона и живее в Стара Загора, предава NOVA.

4-месечният Даниел Тамахкяров oт Стара Загора е най-младият потомък на Васил Левски.

„Имаме честа да сме негови наследници. Ние не очаквахме това да се превърне в такава сензация”, споделя младият татко Тихомир.

Връзката с Дякона идва от бащата Тихомир. Той е родственик със сестрата на Левски - Яна Кунчева, която е единствената, продължаваща рода на Левски. Тихомир споделя, че никога не е афиширал родствените си връзки с Васил Левски, но винаги те са означавали много в живота му.

Най-младият наследник се е появил доста трудно. Раждането е продължило около 20 часа. „Беше доста трудно раждане но, слава Богу, всичко е добре. Той е голям герой и излезе на бял свят 3,750 кг, 53 см”, разказа майката Мария.  

„Дано да е добър човек като Левски. Да наследи духа му и вече съдбата ще реши. Ние може да искаме да стане полицай, но вече той ще си прецени”, добави гордата майка.

Младото семейство Тамахкярови планира през следващата година да присъства за първи път на родовата среща на наследниците на Левски. „Никога не съм се запознавал с тях, за съжаление. Догодина се надявам да отидем и най-вече да закараме малкия Дани да види къщата”, посочи Тихомир.

Срещата с наследниците на Левски е изключително очаквана, а всички искат да видят и най-младия, 39-я родственик на Дякона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук