Най-критичните години за всяка зодия

2
Особено внимание трябва да се обърне на периодите преди рождения ден, когато човек навлиза във въпросната съдбоносна възраст
Особено внимание трябва да се обърне на периодите преди рождения ден, когато човек навлиза във въпросната съдбоносна възраст

Особено внимание трябва да се обърне на периодите преди рождения ден, когато човек навлиза във въпросната съдбоносна възраст

В живота на всеки човек има кризисни моменти. И те, между другото, не винаги са свързани с негативни промени, пише Жената Блиц. Някои ситуации дават право на избор, а резултатът зависи единствено и само от взетото решение.

Всеки знак от Зодиака има години, които могат да се нарекат съдбовни. Това може да бъде както време на кризи и нестабилност, така и на нови възможности.

Особено внимание трябва да се обърне на периодите преди рождения ден, когато човек навлиза във въпросната съдбоносна възраст. Именно по това време той е най-уязвим, категорични са специалистите.

Добре е да сте наясно с важните за вас години, за да сте готови за промените. Само така ще може да предотвратите непоправимите грешки и плачевните последици от повратните моменти в живота.

Овен

Овните винаги държат всичко под контрол и никога не оставят нещата на самотек. Но в опасните години от живота си - 19, 35 и 66 години, могат да се окажат безсилни. Тогава представителите на огнената стихия са застрашени от загуба на самообладание.

Въпреки това, ако успеят бързо да се адаптират и да покажат гъвкавост, кризата ще се превърне в нов етап за бързо личностно израстване.

Телец

Представителите на този знак прекалено много се стремят към спокойствие и стабилност. За щастие, планетите не вървят срещу тях. Затова и в живота си нямат изключително опасни и кризисни периоди.

Въпреки това Телците могат да пропуснат невероятните шансове да променят живота си към по-добро на 21, 27 и 38 години. А подобни възможности идват само веднъж.

Близнаци

На всеки 10 години, в юбилейните години, Близнаците са преследвани от кризи. Но това е за добро. На 20 години те трябва да определят житейския си път. Всички следващи кръгли годишнини ще им носят нови перспективи и духовно израстване.

Рак

Представителите на водния знак се сблъскват с кризи по-често от останалите. На млади години страдат много и най-вече заради любовта.

Първата повратна точка и следователно опасна година в живота им е 35-ата годишнина. Тогава ще видят осезаеми перспективи и ще се наложи да изтрият своите. Ако работят дълго и упорито, ще отпразнуват 50-ия си рожден ден в компанията на семейството и с тлъста банкова сметка.

Лъв

Представителите на този знак ще трябва да се борят за своето място под слънцето. И дори отстрани да изглежда, че при тях винаги всичко е наред, не е така.

Първите три критични кризи в живота им ще настъпят на 22, 33 и 36 години. Проблемите сякаш ще се появяват от нищото. Преломните 49, 55 и 76 години Лъвовете ще преживеят с по-малко загуби благодарение на натрупания житейски опит.

Дева

В юношеството и младостта на Девите има много преломни моменти. Първите удари на Съдбата представителите на знака усещат на 17, 22 и 24 години.

Най-често Девите страдат от проблеми в работата и трудности в реализацията. Тенденцията се засилва през следващите опасни години, когато навършат 33, 44 и 48.

Везни

Преломните и кризисните периоди при Везните най-често се свързват с начина им на общуване и поведението. На 17, 24, 33, 40 и 48 години ще трябва да преосмислят тези аспекти.

Скорпион

В младостта си Скорпионите почти никога не се сблъскват с кризи и изпитания. Първият ги чака на 25 години, когато ще се наложи да преосмислят приоритетите си.

Следващите опасни години са 34, 45 и 60 години. Тези кризи имат изключително вътрешен характер, т.е. Скорпионът ще трябва да се бори със себе си.

Стрелец

Опасните периоди - 19, 33, 37 и 39 години, ще предизвикат Стрелците да намерят себе си.

Висшите сили обаче ще им посочат правилния път. Последният тест ще бъде голяма криза на 50-годишна възраст.

Козирог

Този знак е един от малкото, които Съдбата изпитва в детска възраст. Първите опасни години за него са 8 и 11. Тогава малкият Козирог ще трябва да се справи с ударите на Съдбата.

15-ият рожден ден също е труден период. След това обаче се очертава почти безгрижна младост.

Следващите кризисни периоди идват чак на 47, 51, 55, 61 и 79 години. Но до този момент представителите на знака ще имат достатъчно материално богатство и житейски опит, за да издържат критичните периоди с достойнство.

Водолей

Първата повратна точка в живота на Водолеите настъпва на 12-годишна възраст.

В младостта ги очакват три критични периода - на 22, 24 и 32 години. На 48 и 50 години също ги чака проверка на силите. За да се справят успешно с това, ще трябва да са много дисциплинирани и организирани.

Риби

За нежните Риби юношеството доста често е труден и травмиращ период. Особено когато са на 13 и 15 години. Следващите критични периоди ги чакат на 25, 30 и 37. Рибите ще трябва да направят важен житейски избор и да следват избрания път без съжаление и покаяние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари