Най-честите лъжи, които изричат мъжете и жените

0
Най-често срещаната неистина и при двата пола е "Слушам те"
Най-често срещаната неистина и при двата пола е "Слушам те"

Три четвърти от поданиците на Нейно Величество лъжат своите партньори, като най-често срещаната неистина е "Слушам те!", пише в. "Дейли мирър", цитирани от БТА.

Десет процента от британците редовно прибягват до опашати небивалици, като този навик е по-често срещан сред мъжете, отколкото сред жените. Най често представителите на силния пол излизат с лъжите: "Изпих само едно питие!" и "Не прочетох есемеса ти!", "Задните ти части не изглеждат големи в този тоалет". Дамите пък най-често послъгвали, твърдейки: "Получих оргазъм!".

Проучването обхванало 2000 пълнолетни британци и било поръчано от телевизия "Върджин". Една четвърт от анкетираните не се доверявали напълно на казаното от настоящите им партньори.

Британците често сами признават, че послъгват без смущение и казват средно по 10 лъжи на ден - микс от "невинни, бели лъжи" и от доста по-сериозни изкривявания на истината. Други често срещани послъгвания се оказвали: "Не съм в лошо настроение" и "Харесвам как готвиш!". 15 на сто от лъжците потвърдили, че използвали неистини, за да стартират нова връзка.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари