Награждават Джулия Робъртс за глобално културно влияние

0
Носителката на награда "Оскар" ще получи наградата "Икона" като признание за значимото глобално културно влияние на кариерата й
Носителката на награда "Оскар" ще получи наградата "Икона" като признание за значимото глобално културно влияние на кариерата й

Актрисата Джулия Робъртс ще бъде почетена от Музея на Академията за кинематографично изкуство и наука на САЩ

От музея обявиха и състава на комитета на домакините на събитието, сред които са звезди като Леонардо ди Каприо, Робърт Дювал, Реджина Хол, Гуинет Полтроу, Ариана ДеБоуз

Актрисата Джулия Робъртс ще бъде почетена от Музея на Академията за кинематографично изкуство и наука на САЩ на втората му годишна гала церемония през октомври, съобщи Асошиейтед прес, като цитира организаторите, предаде Dir.bg

Носителката на награда "Оскар" ще получи наградата "Икона" като признание за значимото глобално културно влияние на кариерата й.

"През своята продължителна и изтъкната кариера, Джулия пресъздава емблематични образи и изпълнява запомнящи се роли", каза в изявление Жаклин Стюърт, новоназначената директорка и президент на музея.

Робъртс бе удостоено с награда "Оскар" за главната си роля във филма "Ерин Брокович".

Режисьорът Стив Маккуин, актрисата Тилда Суинтън и продуцентът на "Паразит" Мики Лий също ще получат награди на церемонията на музея на 15 октомври в лос Анджелис.

Гала вечерта е благотворително събитие за набиране на средства за образователните инициативи на музея. На първото подобно събитие миналата година бяха набрани над 11 милиона щатски долара. От музея обявиха и състава на комитета на домакините на събитието, сред които са звезди като Леонардо ди Каприо, Робърт Дювал, Реджина Хол, Гуинет Полтроу, Ариана ДеБоуз.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари