Наградиха най-изявените спортисти на Русенския университет

0

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев участва в традиционното тържествено награждаване на отличилите се студенти-спортисти на РУ „Ангел Кънчев“ през настоящата 2018 година.

Той изказа благодарност за отправената покана и приветства присъстващите. Заместник областният управител посочи, че постиженията на младите спортисти са станали възможни, благодарение на условията, осигурени от ръководството на Русенския университет. Г-н Колев поздрави и изявените студенти за това, че са успели едновременно да овладеят знанията по учебните дисциплини и в същото време са положили усилия да покоряват високи спортни върхове.

Той изказа и специални благодарности на техните треньори, които са успели да направят от своите възпитаници в областта на спорта шампиони – спортисти, с които Университетът да се гордее, така както се гордее с ред други дела в своята дейност. Г-н Колев изрази и категоричната подкрепа на  Областна администрация при реализирането на инициативи от страна на РУ „Ангел Кънчев“. Заместник областният управител връчи и поздравителен адрес от името на областния управител г-н Галин Григоров на ръководителя на Университетския спортен център „Академик“ проф. д-р. Борислав Ангелов.

Също така поздравителен адрес беше връчен и от името на кмета на община Русе г-н Пламен Стоилов от заместник-кмета г-жа Наталия Кръстева, която приветства присъстващите. На празничната церемония присъства и зам.-кметът г-н Иван Григоров.

Ръководителят на Университетския спортен център „Академик“ проф. д-р. Борислав Ангелов направи ретроспекция на спортните постижения на Русенския университет през вече отиващата си 2018 г.

Събитието завърши с награждаването на студентите-спортисти, участвали и завоювали призови места в международни и национални спортни надпревари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари