Наградиха младите таланти на състезанието „Дунавски звезди”

0
Тазгодишното състезанието по спортна и художествена гимнастика включи близо 200 деца от България и Румъния
Тазгодишното състезанието по спортна и художествена гимнастика включи близо 200 деца от България и Румъния

Русе беше домакин на състезанието по спортна и художествена гимнастикаДунавски звезди”. Тази година в него се включиха близо 200 деца на възраст до 10 години от България и Румъния. При най- малките, на 6 години, на второ място се класираха две състезателки на Акро – Велина Колева и Магдалена Димитрова. При 7-годишните със сребърен медал е Мирослава Василева.

При 8-годишните в категория А първите две места са за представителките на русенския клуб Йоана Колева и Цвета Монева. При 9-годишните в категория Б Ерин Сабриева е втора. Първите две места при 10-годишните в категория А спечелиха представителките на Акро – Божана Монева и Мария Накова, а в категория Б първа е Никол Сабриева.

В състезанието по спортна гимнастика при момчетата на 7 години на трето място се класира Сънислав Добромиров от Локомотив /Русе/, при 8 и при 9-годишните неговите съотборници Цветомир Георгиев  и Петър Кушчев се класираха на четвърто място. При 10-годишните трети е Данаил Петров от Акро.  

При момичетата при най- малките медали взеха две представителки на Локомотив- Никол Манева се класира втора, а след нея се нареди Йоана Панчева. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари