Наградиха екипа от “МЕДИКА”, изгасил пожара в Ковид отделението

8

Ръководството на Лечебни заведения „МЕДИКА“ награди екипа, изгасил пожара, който се беше разразил в ранните часове на 13-ти октомври 2021 година в стая на Ковид отделението.

Управителят доц. д-р Кирил Панайотов връчи благодарствени плакети на лекаря, четирите медицински сестри и двете санитарки. Чрез гравираните надписи на златни плочки, той засвидетелства своята признателност за бързата и точна реакция: "Благодаря Ви, че сте част от екипа на "МЕДИКА”. Вие доказахте още веднъж какви професионалисти работят тук!".

Прокуратурата разследва пожара в русенска болница

Административният директор Алисе Муртезова подари на всеки от героите на „МЕДИКА“ парфюм с думите „Добротата и себеотдадеността нямат аромат, но приемете този израз на нашата признателност. Всеки един член на екипа на „МЕДИКА“ е герой, понеже ежедневно спасява човешки живот и облекчава страдание. Случаи като този, обаче показват колко добре са подготвени за кризисни ситуации от всяко естество. Умението за предприемане на бързи и адекватни действия е присъщо на хората с големи сърца, с опит в борбата за благото на другите.“.

Тържественият ден за медиците продължи в Община Русе по покана на кмета на града Пенчо Милков, който ги удостои с плакети и грамоти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук