Награди очакват изрядните данъкоплатци в община Ценово

0
Томбола с привлекателни награди стимулира активността на данъкоплатците
Томбола с привлекателни награди стимулира активността на данъкоплатците

Томбола с привлекателни награди стимулира активността на данъкоплатците от община Ценово.

До края на април те могат са си платят данъците към хазната не само с отстъпка, но имат възможност да се включат в разиграването на маркова техника за дома. За късметлиите вече са подготвени телевизор, микровълнова фурна и тонколонки за компютър.

Инициативата се реализира за първи път в община Ценово, а идеята принадлежи на местното ръководство. Целта е да се постигне по-добра събираемост на данъците в периода с валидна отстъпка. „В томболата ще се включат и ще участват всички данъкоплатци, платили целия размер на задълженията си за местни данъци и такси“, поясни Пламен Цветанов – началник на отдел в данъчната администрация. След обявяване на условията се забелязва по-добра събираемост на приходите в сравнение с предходни години.

Честта да изтегли имената на печелившите ще се падне на кмета на общината д-р Петър Петров. Томболата ще се разиграе на 10 май. Късметлиите ще бъдат обявени и на сайта на общината. Те ще имат едномесечен срок да получат наградите си. „След официалното обявяване на наградния фонд през последните дни се забелязва подчертано желание от данъкоплатците да издължат задълженията си от местни данъци и такси към хазната“, допълни Цветанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари