Наглостта граници няма!

7
Не се ядосват на това, че са крали, а на това, че са ги хванали
Не се ядосват на това, че са крали, а на това, че са ги хванали

Наглостта гербава граници няма!

Вместо колективни оставки, разследване и арести, получаваме нагли оправдания, че това били предизборни мръсни атаки срещу тях. Само където не обясняват какво се е случило. Защото, когато фактите говорят, и гербавите дори трябва да замълчат.

И усещането не е за мръсна предизборна кампания, а за преливане на чашата на търпението на българите. Корупционни скандали всеки ден, които се замитат със следващите. То не беше „Ало, Ваньо Танов“, то не беше къщата в Барселона, то не беше „Ало, Банов“, то не бяха магистралите и ремонтите, то не бяха апартаменти….докога, бе крадци долни?

На вас все космосът, Путин и матрияла са ви виновни, че не можете да си крадете на спокойствие. И  . Безумна, нагла и отвратителна корупциякражба от българския народ.

И всичко това – на фона на отявлената некадърност и продажност на чужди държави. Въвличането ни в неща, за които българите не са съгласни. Обслужване на чуждите, а не на българските интереси.

Какво още трябва да се случи, за да разберете, че ако не си тръгнете сами, ще си тръгнете зорноволно? А съдът няма да ви се размине!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари