Наглата убийца Атанаска към съда: "Невинна съм и искам да бъда оправдана"

0

В Бургаския апелативен съд се гледа обжалването на поисканата доживотна присъда за Атанаска Георгиева, обвинена за убийството на 8-годишната Александра от Поморие, предаде Флагман.

"Невинна съм и моля за справедливо решение. Искам да бъда оправдана". Това бяха единствените думи на обвиняемата Атанаска пред съда, предаде "Флагман".

Припомняме, през март апелативният прокурор Иванка Козарова поиска доживотен затвор без право на замяна. Нейната аргументирана пледоария продължи близо час. Към искането се присъедини и адвокат Росен Кожухаров, който представлява родителите на убитото дете.

Във вторник майката и бащата на Алекс, както и брат й, присъстваха в залата и отново чуха ужасяващи подробности от нощта на убийството - 10 април 2014 година.

"Много съжалявам за Алекс, тя беше прекрасно дете. Не я познавах много, но от моментните ми контакти с нея съм останала с добри впечатления." С тези думи за пръв път се обърна към почернените родители Атанаска Георгиева, която е обвинена за убийството на детето им.

"Невинна съм и моля за справедливо решение. Искам да бъда оправдана", това бяха единствените й думи, тъй като предварително Атанаска бе подготвила писмено обръщение към съда, което даде по време на процеса.

Атанаска Георгиева обжалва решението на Бургаския окръжен съд и днес делото се гледа в Апелативния съд.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари