Надрусани родители убили бебето си, като го изкъпали с вряла вода

0
Калина Паскалева: Кой от двата случая Ви се струва по-нелеп? И акушерката и двойката влюбени наркомани бяха свързани – живееха в България
Калина Паскалева: Кой от двата случая Ви се струва по-нелеп? И акушерката и двойката влюбени наркомани бяха свързани – живееха в България

Добре позната в светските среди двойка е убила бебето си, като го е изкъпала с вряла вода. Вследствие на изгарянията то починало. Случаят обаче бил потулен заради връзките на мъжа и жената.

Това твърди на профила си във Фейсбук изкусителката Калина Паскалева, която се изявява и като писателка, съобщават от Блиц.

Ето какво разказва още тя:

„Млада двойка с няколкомесечно бебе. От София, добре известни в хайлайфа. Големи веселяци, живеещи за мига и не интересуващи се от утрешния ден. Наркомани. Но от висшата класа. Будеха се с кокаин, заспиваха с крек. Цял ден прекарваха в семейното заведение, пригодено за алкохолни оргии. За детето се сещаха рядко, обикновено щом някой ги пита къде е и дали няма да го къпят. Скоро бебето почина. Изкъпаха го във вана свряла вода. Изтръпнали от дрогата и водката в кръвта си не прецениха правилната температура. За този случай вестниците не писаха, в компанията също не се коментираше за да не се рови в старата рана, ако изобщо е имало такава. Животът продължи и никой не ги осъди, защото реалната причина за смъртта на бебето беше потулена. Дали заради правилните връзки или заради добри рушвети, не мога да си спомня.”

Според Калина Паскалева този случай много приличал на другия с акушерката, която преби бебето Никол. 

„Кой от двата случая Ви се струва по-нелеп? И акушерката и двойката влюбени наркомани бяха свързани – живееха в България. Едната в калта, другите в каймака. Свинщината е различна, но последствията идентични”, възмущава се Калина Паскалева.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари