Надежда за Иво!

0
Нека дадем още време на момчето, което болестта иска да му отнеме
Нека дадем още време на момчето, което болестта иска да му отнеме

Ивайло Карабанчев има не лека съдба.

Едва 5-годишен започва да проявява симптоми на нарушение на двигателните способности, които довеждат до дълго обикаляне по болници в търсене на причината. На 10 години лекарите му поставят диагнозата Мускулна дистрофия - тип Дюшен - нелечима болест. Днес Ивчо е на 16 и продължава да се бори с болестта, за да си спечели още време.

Заболяването представлява постепенно отказване на мускулите, като е въпрос на време да достигне до сърцето и белите дробове. Наскоро лекари в Китай дават надежда на семейството на Ивайло за забавяне развитието на болестта. Това е възможно с провеждането на няколко курса рехабилитационни процедури, които продължават по 15 дни. Ивчо се нуждае от 3 последователни курса, като всеки курс е на стойност 25 000 лв.

Ивайло има оферта за първия курс на лечение за месец октомври. Тук идва и нашето участие, с което бихме могли да помогнем за събирането на средствата, които са необходими. На 21.09.2018 г. в "Клуб на фоторепортерите" ще се проведе благотворително събитие - базар, на който ще се предлагат картини, фотографии и бижута на млади български творци. Творбите ще бъдат качени в албум тук, в страницата, за да имате възможност предварително да се запознаете с тях. Артисти и музиканти ще се погрижат за доброто настроение на всички гости.

Целта ни е до края на месец септември да съберем парите за поне един курс на лечение, за да може малкият юнак да се почувства малко по-добре.

Заповядайте! И не забравяйте усмивките и доброто си настроение! Очакваме ви!

Музикалното събитие в подкрепа на Ивайло Карабанчев можете да видите ТУК

Време за Ивайло!!!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари