Надежда Нейнски: България трябва да изпрати военна помощ на Украйна

2
Руснаците не са заинтересовани България да има европейско бъдеще
Руснаците не са заинтересовани България да има европейско бъдеще Снимка: БГНЕС

Руснаците не са заинтересовани България да има европейско бъдеще

"Нарочно се държа по този начин посланик Митрофанова. Обявяването и за персона нон грата е последният демарш преди скъсването на дипломатическите отношения. България трябва да изпрати военна помощ на Украйна, защото войната засяга цяла Европа."

Това заяви бившият външен министър Надежда Нейнса в ефира на Нова телевизия.

По думите ѝ руснаците не са заинтересовани България и Балканите да имат европейско бъдеще.

"ЕС трябва да стане гарант по изпълнения на договорите, едната страна обвинява другата, че не изпълнява договорите, а ЕС трябва да положи дипломатически усилия за отношенията си с РСМ.

Що се отнася до военната помощ за Украйна, то всеки един депутат у нас трябва да се определи къде стои", коментира тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    Скумрията...
    Скумрията да мълчи. И тази мисли за война, проста жена и не знам като каква се изживявя, че и акъл да дава. А нейния е колкото на една скумрия...
  • 6
    9
    Do 6
    Някои хора много се тревожат, че ще им забранят наркотиците, педерастията, травестията, мошеничествата и словесните диарии, които дойдоха с т.нар "демокрация". Голяма ценност са, няма що !
  • 6
    8
    до номер 6
    След 30 и толкова години много хора вече усетиха и разбраха, че при соца са живели по-добре, отколкото при тази фалшива демокрация, Надеждоооо!
  • 3
    7
    до 6
    Явно вече не е социализъм, след като има и мнения, различни от официалното на държавата. А ти очевидно си си останал болшевик, след като не допускаш да има различно от твоето мнение. А че твоето мнение е официалното , си е по навик от соца, когато пак си се изживявал като рупор на официалната власт. Да те питам нещо, защо не отидеш в Украйна и да се биеш на страната на украинците?:)
  • -5
    6
    Н.Ц.В.
    Чета коментарите по долу и си мисля 10 ноември 1989 година ,идвал ли е въобще ? Та ние още живеем в социализма ! И нищо не се е променило в главата на народа ! Жалко !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари