Над 800 участници ще се състезават на Международен турнир по спортни танци в Русе

3
Състезанието ще се проведе на 21 и 22 октомври в зала „Арена Русе“
Състезанието ще се проведе на 21 и 22 октомври в зала „Арена Русе“ Снимка: СК „Настроение“ / архив

Състезанието ще се проведе на 21 и 22 октомври в зала „Арена Русе“

На 21 и 22 октомври в спортна зала „Арена Русе” ще се проведе тридесет и седмото издание на Международния турнир по спортни танци WDSF International Open “Rousse 2023”. Това стана ясно на днешната пресконференция, провела се в Заседателна зала в сградата на Община Русе.

Състезанието е организирано от Спортен клуб „Настроение” и от Община Русе, и е за Купата на кмета. Включено е в официалния спортен календар на Българската федерация по спортни танци /БФСТ/ и в официалния спортен календар на Световната федерация по спортни танци / WDSF /.

Заявените до тук танцови двойки вече са над 400 от 14 държави, като се очаква техният брой да нарасне до крайната дата за регистрация – 20 октомври. Съдиите в турнира са от 15 националности, а участие в него са заявили и много двойки от топ 50 на световната ранглиста. Турнирът е съгласуван с БФСТ и носи точки на участниците, като от българска страна право на участие имат състезателите, картотекирани във Федерацията за 2023 година.

Повече подробности за турнира можете да намерите на сайта на Спортен клуб „Настроение“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари