Над 80% от руснаците се доверяват на Путин

1
Дейността на руското правителство се одобрява от 50,3% от анкетираните
Дейността на руското правителство се одобрява от 50,3% от анкетираните Снимка: ТАСС

Дейността на руското правителство се одобрява от 50,3% от анкетираните

Нивото на доверие към президента Владимир Путин в Русия надхвърли 80%, предава ТАСС, цитирана от Агенция Фокус, като се позовава на данни от Всеруския център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ).

"На въпроса за доверието в Путин 80,3% от участниците в проучването отговориха положително (минус 1,2 процентни пункта на седмица), нивото на одобрение на дейността на президента беше 76,7% (минус 1,6 процентни пункта на седмица)“, се отбелязва в проучването.

Дейността на руското правителство се одобрява от 50,3% от анкетираните (минус 1,3 процентни пункта), а работата на министър-председателя Михаил Мишустин се одобрява от 51,3% от анкетираните (минус 1,2 процентни пункта). 62,3% казват, че вярват на Мишустин (минус 1 п.п. през седмицата).

Анкетираните изразиха отношението си и към лидерите на парламентарно представените партии. Така Генадий Зюганов, председател на Централния комитет на Комунистическата партия на Руската федерация, се ползва с доверие от 35,2% (плюс 2,3 п.п. на седмица), лидерът на "Справедлива Русия - За истината“ Сергей Миронов - с 32,4% (плюс 2,4 п.п. на седмица).седмица), председателят на партията Нови хора Алексей Нечаев - 11,4% (плюс 2,3 процентни пункта на седмица), лидерът на ЛДПР Леонид Слуцки - 19,2% (плюс 0,5 процентни пункта на седмица).

Нивото на подкрепа за Единна Русия е 41% (плюс 0,3 процентни пункта на седмица), Комунистическата партия - 10,9% (плюс 0,6 процентни пункта на седмица), "Нови хора“ - 4,2% (плюс 0,1 процентни пункта на седмица), Либералдемократическата партия - 7,8% (плюс 0,3 п.п. на седмица), "Справедлива Русия - За истината“ - 5,5% (минус 0,3 п.п. . п.).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Анти-джаз до 4
    Ти си егати предвидимия и семпъл обект. И за дебата по отношение да джаза в Русе каза същото. Инсулт ли си прекарал? Дефицит на неврони и съответно на креативност, а?
  • -2
    5
    до 4
    Това, че ти не разбираш някакво сравнение може да означава наличие на дефицити в мисленето ти. Ти може и от квантова механика да не разбираш, но едва ли ще ти попречи да коментираш. Прочие, тази пословица определено ти е любима, постоянно ни я предлагаш за всичко. :) Какво да ти кажа освен "Добър апетит!".:))
  • 1
    4
    daskal
    До 2 - Въпрос на вкус, казало кучето, и си облизало задника. Сравненията не са силната ти страна. Но даже и за теб се съмнявам да избереш да живееш на мястото, което обитават тези от снимката. Не може да си чак толкова луд.
  • 4
    3
    до 2
    и що трябва да му харесва байдън и другите изброени? обясни логиката....
  • -1
    2
    до 2
    То и Менгеле по физиономията е определял интелекта. Байдън харесва ли ти? А Камилата Харис? А Чарз ? А интелектът им как им го оценяваш? Като те чета имам чувството, че ги смяташ за поне академици.:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари