Над 4 милиона лева са събрани от нарушители на пътя за по-малко от седмица

0
Над 4 милиона лева са събрани от нарушители на пътя за по-малко от седмица
Над 4 милиона лева са събрани от нарушители на пътя за по-малко от седмица Видео: NOVA

Проверките на пътните полицаи продължават

Два пъти повече пари от глоби е събрало МВР за дните от 9 до 15 февруари спрямо миналата година. Рекордната сума е почти 4 милиона 118 хиляди лева.

Полицаите продължават да следят за превишена скорост и за водачи, които шофират под въздействието на алкохол или наркотични вещества.

През последните седем дни са заловени 205 водачи, които са шофирали след употреба на алкохол и 77, на които тестът за наркотици е показал положителен резултат. Над 50 души са отказали да бъдат тествани, предава NOVA.

Инспектор Иво Биков от „Пътна полиция“ каза, че на водачите се прави проверка за невръчени електронни фишове и ако има такива те се връчват на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Пешеходец
    Искрено им пожелавам да купят свещи за децата си с тези изеднически еничерски пари! АМИН!
  • -2
    1
    Браво
    И защо не се промени закона така, че да не може да се отказва тест по никакъв повод?! Или да се запише, че който откаже тест- било за алкохол било за наркотици или нещо друго- влиза ефективно в затвора!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари