Набират кандидати за съдебни заседатели в Русе

2
Те трябва да подадат заявление по образец, към което да приложат документи, доказващи изпълнението на изискванията на закона
Те трябва да подадат заявление по образец, към което да приложат документи, доказващи изпълнението на изискванията на закона Снимка: Dunavmost

Открива се процедура за набиране и определяне на съдебни заседатели за Окръжен съд – Русе, съобщават от Общинския съвет в града.

Кандидатите трябва да отговарят на изискванията на чл. 67, ал. 1 от Закона за съдебната власт. Те трябва да подадат заявление по образец, към което да приложат документи, доказващи изпълнението на изискванията на закона.

Образецът на заявление и по-подробна информация за изискванията на чл. 67, ал. 1 от ЗСВ и за необходимите документи могат да бъдат намерени ТУК

Заявленията и приложените към тях документи могат да се подадат всеки работен ден от 09.00 до 12.00ч. и от 13.00ч. до 17.00 ч., в срок до 17.07.2020г., в град Русе, пл. „Свобода“ № 6, ет. 3, стая 304.

Допуснатите кандидати ще бъдат изслушани от временната комисия на Общински съвет – Русе, създадена с Решение № 165/21.05.2020 г., на 27 и 28 август 2020г., от 9 часа в гр. Русе, пл. „Свобода“ № 6, ет. 6, зала „Свети Георги“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук