НА ЖИВО: Членове на ГЕРБ скандират "Оставка"

1
Те са пред дома на Бойко Борисов, където се извършва обиск
Те са пред дома на Бойко Борисов, където се извършва обиск Видео: Novini.bg

Членове на ГЕРБ скандират "Оставка" пред дома на Бойко Борисов в Банкя

Политически реакции на мащабната акция на МВР:

"Опитват се да арестуват Бойко, Менда, Влади Горанов и Севда... Много трудна задача за управляващите, защото заповедта за арест все пак изисква да се състави изречение с подлог и сказуемо...", написа депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син във Facebook профила си тази вечер след новината за арест на лидера на партията. В същото време ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов опроверга информацията за задържане и уточни, че се извършва проверка, информира NOVA.

В поста си Дилов казва, че това е "чудесен начин да се отклони вниманието от решенията за форсмажора, ние в НАТО ли сме, или не, цените на тока, горивата, олиото и т.н. В селото на въртоглавите всеки ден е панаир!". 

Общинският съветник Борис Бонев коментира случилото се с думите "Време беше! Това трябва да бъде само началото, защото България е бедна, защото е крадена. София също!" в социалната мрежа Facebook. 

"Това е началото на края на настоящото управление. Ние ще предприемем абсолютно всичко, за да бъде това правителство свалено възможно най-скоро. Това го казвам на Бойко Рашков", заяви Тома Биков от ГЕРБ

"Към момента Бойко Борисов не е арестуван, извършва се обиск в дома му. По-интересното е защо и кога се случва това. Новата власт показва истинското си лице, а то е озъбено и отмъстително", подчерта Томислав Дончев. И допълни: "Най-големият скандал в една държава е да бъде арестуван министър-председателят. А още по-голям е да се задържи лидерът на опозицията. В момента има риск за това как функционира демокрацията у нас". 

"В момента виждаме отново една ПР акция. Аз нямам притеснения. Притеснява ме това, че законите в България все повече и повече не се спазват. Това, което се случва, е безпрецедентно. Показва законите в страната. Не може да се прави по подобен начин обиск", категорична беше и Деница Сачева. 

"Тази акция идва само ден, след като се обяви новата социология, според която ГЕРБ не само наваксва изоставането от ПП, но и е напът да ги изпревари", посочи Георг Георгиев. 

"Към 20 ч. са дошли цивилни полицаи, без коли и са започнали обиск без присъствие на адвокат. Хляб и зрелище - и тъй като хлябът очевидно е скъп, остава само зрелището, защото то е безплатно", посочи Даниел Митов. 

"Целта на Бойко Рашков е една единствена - да изпълни политическата воля на това правителство, с основната идея да се саморазправи с неговия политически опонент Бойко Борисов, това няма да стане, нека бъде ясно на всички. всички наши членове и симпатизанти ще бъдат събрани, Няма да позволим беззаконието да властва в страната", заяви бившият здравен министър Костадин Ангелов. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Тиквеник
    на Кьовеши ли ще и скандират отавка ха-ха
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари