Бойко Борисов във Варна: Ще се окаже, че България най-добре управлява кризата

0
Борисов разгледа производството на български бойлери
Борисов разгледа производството на български бойлери Видео: Фейсбук

Премиерът Бойко Борисов е на работно посещение във Варна, става ясно от живо включване във фейсбук профила му

Заедно с него са кметът на Варна Иван Портних и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева. Те разглеждаха процеса на производство на бойлери в местно предприятие.

"Влизаме в новата година с най-ниския дефицит в ЕС и с най-ниския външен дълг. Повече оптимизъм, ваксиниране и съм убеден, че ще излезем от ситуацията", заяви Бойко Борисов докато се разхождаше из завода. Премиерът изтъкна, че е минал през "Хемус" по пътя към морската столицата като заяви, че се магистралата се строи активно. "Обещал съм на варненци "Хемус" и мога да кажа, че се строи на макс", коментира той.

"Наблюдаваме ден за ден как се движи пандемията и дай Боже да я преодолеем", каза още Борисов.

“Българските лекари се научиха да лекуват, да речем. Март месец, когато затворихме, ние не знаехме какво да правим, света не знаеше какво да правим. Надявам се следващите месеци да се върнем към нормалния живот с ваксината”, каза Борисов. Той каза, че другия месец идват още 110 000 ваксини и след медицинския персонал ще бъдат ваксинирани и учителите, ако желаят.

“Баща ми, като пристигна вкъщи с печка Раховец, майка ми, каква радост беше. Било е радост за Москвич, печка Раховец и телевизор Рубин”,, сподели министър-председателят. Не пропусна да сподели и други "ключови" моменти от детските си години. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари