На всички им лъснаха задниците!

0
Вървете и гласувайте – достатъчно ви отворих очите! Моментът е сега, а изборът е ваш!
Вървете и гласувайте – достатъчно ви отворих очите! Моментът е сега, а изборът е ваш!

Тодор Живков паднал от власт.

Появили се „Демократите“. Обещали „светлина в тунела“ и спечелили изборите. Селски тарикати създали БСП и излъгали бабичките, че те са бившето БКП. Обещали им също „светлина“.

Чакал народа да светне, чакал … чакал и по едно време му се сторило, че „чака Михаля“. Тогава се появил ГЕРБ. От паричките на немска фондация. Появила се и партия „АТАКА“ – от предаването на телевизионен водещ, отроче на комунистическия вестник „Отечествен фронт“. Та двете партийки се гушнали и повели Държавата към „светлината“. Чакал народа, чакал… ама все стоял тъмно. Имало и една партийка, дето обрала парите и имотите на Македонските дружества. Ама нормално- докато едните спят – другите товарят.

От „АТАКА“ избягали свестните. Не могли да преглътнат „предателството на шефа“. Остатъкът се скарали за пари и от „АТАКА“ се отцепил НФСБ. ВМРО стояли  от крак на крак, като настинало момиче пред тоалетна. Ту на тоя – ту на оня.

От костите на Демократите се появили се „Реформаторите“.

Народът му писнало да чака „Светлината“. Изпратили свой човек при Мъдреца – да им каже какво да правят. Мъдрецът и ма казал – Чакайте, чакайте – ще светне.

Появили се „Да България“ и „Воля“ на Марешки, а „патриотите“ – „АТАКА“, НФСБ и ВМРО, като видели, че повече няма да бъдат в политиката, бързо се оплели като свински черва, за да излъжат по лесно.

Народът чакал „Светлината“.

Чакали, чакали … и по едно време Бойко Борисов подал оставка.  Видяла се малко светлина в далечината.

Хукнал народа при Мъдреца. Един през друг хората му викали – Видяхме светлина, Видяхме светлина! Мъдрецо това ли е светлината в тунела?

Мъдрецът отговорил – Каква светлина бе! На всички им лъснаха задниците! За да ги знаете кои са.  Вървете и гласувайте – достатъчно ви отворих очите! Моментът е сега, а изборът е ваш!

Автор: Бъдеще за Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари