На тъмно депутатите прокараха най-важната част от закон на ДПС

2
Да надигнем отново глас и да защитим горите и хората от политическото робство, написа Александър Дунчев
Да надигнем отново глас и да защитим горите и хората от политическото робство, написа Александър Дунчев Снимка: БГНЕС

Да надигнем отново глас и да защитим горите и хората от политическото робство, написа Александър Дунчев

Нощес стана ясно, че без протести и нови избори няма да стане. На тъмно, към полунощ депутатите в Комисията по земеделие прокараха най-важната част от закона на ДПС за дървата - сечите в горите да се увеличат ДВОЙНО, при мерак за тройно!

Благодарение на силния обществен отпор отпаднаха поне повечето други загробващи разпоредби, внесени от управляващите партии!

А за да разберете защо чл. 111 от Закона за горите (разпоредбата за дървата) е толкова важна за дпс и герб (а и не само!), и бързат да я прокарат на тъмно и преди всички други критично по-важни закони, като отменят приетите от 48-то НС промени в този член от преди 5 месеца, изготвих за Вас следната СХЕМА, която разкрива цялата далавера с българските гори и причините за всички проблеми в тях - корупцията, злоупотребите и безконтролната сеч! Да, всички политици пазеха тази схема тайно от Вас, за да не се усетите. Но не би.

Гората обаче има последен шанс! Да надигнем отново глас и да накараме депутатите в зала (днес или утре) да отменят и целия закон на ДПС (както нощес в комисия бяха отменени не малко от скандалните предложения след отпора) и да защитим горите, горските и хората от политическото робство на самозабравили се феодални кметове, партии и депутати.

Александър Дунчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари