На кривата ракета Русия ѝ е виновна

1
Оправданията, че големите инвеститори ни заобикалят щяха да са смешни, ако не бяха жалки
Оправданията, че големите инвеститори ни заобикалят щяха да са смешни, ако не бяха жалки Снимка: Велко Ангелов / Дневник

НА КРИВА РАКЕТА РУСИЯ Ѝ Е ВИНОВНА

Оправданията на управляващата шайка, че големите инвеститори ни заобикалят, че Фолксваген отиде в Турция, че отношенията ни с Македония не вървят, че в дъното на всичко е Русия, щяха да са смешни, ако не бяха жалки и произнесени от хора, които ни управляват.

Както многократно казах, селфитата с Меркел, са си селфита, прегръдките и лайфовете, които многократно мутрата ни навира в очите, не променят фактът, че световните лидери и бизнес ни считат за мафиотска, изостанала и корумпирана държава, управлявана от един луд клоун.

И както всички интелектуално недостатъчни, някой трябва да им е виновен. Те, разбира се, са съвършени и всеки ден трябва да благодарим, че именно те ни управляват! И затова им е виновна Русия, Путин, както и комунизма. Това, че за 30 години разсипаха всичко добро, направено преди това, явно не ги впечатлява. Логиката не само не им е силна страна, но и направо липсва.

Още по-интересно е, че големият им стратегически партньор, великият им Бял господар, големият им приятел и съюзник САЩ, дори не благоволява да си отмени визите за България. Ей, мутрестите, това нещо говори ли ви? Тези дни отмениха визите за Полша, въпреки че те дори едно селфи с Тръмп не могат да покажат! А Баце дори не го канят в САЩ, а Тръмп дотолкова го презира, че когато Баце се напъна да си направи селфи с него, дори не си направи труда да стане от стола!

Криви сте, гербави, ама много сте криви. Некадърни, корумпирани и глупави. Затова ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ. Не Русия, не Путин, не комунизма. Или може би комунизма донякъде, защото всички вие сте отрочета на най-лошите отпадъци на комунистическата система. И когато видяхте, че в БКП не можете да прогресирате и да крадете, се направихте на най-големите демократи и русофоби.

Космосът не е крив. Никой не ви е виновен за некадърността. И ние сме виновни. Защото допуснахме пред очите ни да унищожите държавата ни. И защото, вместо да ви пометем и да ви вкараме половината в психиатриите, защото за много от вас е крайно наложително, ви избираме, включително и в Европейския парламент и там да ни срамите!

Вие само няма да се махнете. Не осъзнавате дори какво правите. Нямате капацитетът да го осъзнаете. Ще трябва да ви изметем. С ритници!

Автор: Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари