На границата с Гърция пускат коли да минават и по трасетата на автобусите

1
Това облекчава трафика значително
Това облекчава трафика значително Снимка: БГНЕС

Това облекчава трафика значително

Трафикът към Гърция е нормален към 14:00 часа, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП).

На 6 юли беше проведена среща на директора на „Гранична полиция“ гл. комисар Антон Златанов с ръководството на полицейската дирекция в Серес. След срещата е синхронизирана съвместната работа на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кулата-Промахон". Използва се пълният капацитет на пункта.

Служителите на „Гранична полиция" работят на шест гишета на изход от България – четири за леки коли, едно за автобуси и едно за камиони; на вход – три за леки коли, едно за автобуси и едно за камиони. При липса на автобуси леките автомобили се пропускат и на техните трасета.

Времето за изчакване на гражданите на ЕС е сведено до минимум.

На ГКПП „Маказа", ГКПП "Илинден", ГКПП "Златоград", ГКПП "Ивайловград" и ГКПП "Капитан Петко войвода" автомобилите също са в зоната на граничните контролно-пропускателни пунктове.

За интензивен трафик на граничните пунктове с Гърция, Румъния и Сърбия съобщиха рано тази сутрин от Главната дирекция „Гранична полиция“ на сайта си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари