На Бербатов му писна и направи интервю със... себе си

0
Ето го уникалното интервю на журналиста Бербатов с футболиста Бербатов
Ето го уникалното интервю на журналиста Бербатов с футболиста Бербатов

Уникалният подход дойде два дни след червения картон, който нападателят на ПАОК получи след загубата с 0:1 от АЕК, пише "Труд". 

Ето го уникалното интервю на журналиста Бербатов с футболиста Бербатов:

- Здравей, как се чувстваш?

- Здравей. Добре, но разочарован. Загубихме от АЕК, а аз си изкарах червен картон.

- Мислиш ли, че бе справедлив?

- Да. Футболист на АЕК ме държеше и ми пречеше да се позиционирам по-добре. И това, както и фактът, че бях нервен и ядосан, ме накараха да го ударя.

- Но това не е причина да удряш футболист!

- Така е, затова картонът е заслужен. Постъпката не отговаря на качествата ми и на футбола, който демонстрирам. Явно всеки може да направи нещо глупаво по време на мач.

- От какво бе ядосан?

- Гледах как АЕК води в резултата, а не е толкова добър. Не играех и не можех да направя нищо. Все пак това е дерби, аз дойдох да играя в такива мачове, в които моята опитност и качества ще помогнат. Но се получи обратното.

- И затова си разочарован?

 - Когато не играя, не мога да съм щастлив. Лошото е, че си го изкарах на колега от противника. Не съм от играчите, търсещи конфликти, и това е известен факт, но в тази ситуация се случи обратното. Съжалявам.

- И сега?

- Нося си последствията... Три мача наказание, за което се извинявам на отбора.

- Някои твърдят, че нямаш желание да играеш повече за ПАОК.

- Затова давам това интервю на теб, а не на хора, които си измислят новини. Това са глупости, целящи да се навреди на отбора. Или да си кажат хората: „Гледай го тоя, звездата, не му се играе и затова си изкара червен картон.“ Не отговаря на истината. Аз още изпитвам удоволствие от футбола. Когато не играя, съм разочарован и ядосан. Няма как да ми харесва, че не играя, а ми плащат добре на фона на случващото се в Гърция. Мога да помогна на ПАОК на терена с качествата, които съм демонстрирал в цялата си кариера. Когато нямам възможност, трудно скривам разочарованието си. Ако страстта ми към футбола намалее, ще спра да се ядосвам, да викам и да жестикулирам. Това не се е случило. Аз се боря за отбора си дори ако това значи червен картон.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари