На 7 години тя носеше тонове грим! Вижте как изглежда сега

1

Американско риалити шоу с момичета, които искат да станат Мис Америка, предизвика истински скандали и бе осъдено от обществеността в САЩ преди няколко години.

Последствията за децата, които са участвали в него са сериозни. Десетгодишна Хани Бу Бу е най-доброто доказателство за това, сподели СЛАВА.

Малката телевизионна звезда, която на седем години участва в предаването “ Toddlers & Tiaras “ продължава с майка си Джун да посещава места, на които се събират реалити звездите. Хани Бу Бу тези дни присъства на премиерата на реалити предаването „Marriage Boot Camp: Reality Stars“.

Малката Алън (това е нейното истинско име), след „Toddlers & Tiaras“ имаше и собствено шоу – „Here Comes Honey Boo Boo“, в което участва и нейното семейство. Само три години след като медиите, родители и психолози по света останаха ужасени от идеята на майка й, по този начин да печели пари, Алън с фалшиви перли на врата си, изкуствени мигли, сандали с висок ток и смешен тоалет, изпраща целувки на фотографите.

Телевизията TLC която излъчи предаването „Here Comes Honey Boo Boo“, прекъсна снимките, защото са разбрали, че майката Джун Шанън е била във връзка с осъдения педофил Марк Мекденийл.

Социалните служби провели и разследване в това семейство, когато в предаването било показано как малката Алън пие напитки, които са смес от безалкохолна напитка и енергийна напитка, както и това, че танцува за пари в бар.

Източник: СЛАВА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари