На 29 март ще се състои публичното обсъждане на бюджета на Община Русе

2
Община Русе кани местната общност да вземе активно участие в обсъждането
Община Русе кани местната общност да вземе активно участие в обсъждането Снимка: Dunavmost, архив

На 29 март (вторник) от 17:30 часа в Пленарната зала ще се състои публичното обсъждане на бюджета на Община Русе за 2022 г.

Община Русе кани местната общност да вземе активно участие в обсъждането.

Становища и предложения по проекта за общински бюджет се предоставят в деловодството на Общината или по електронна поща на имейл: [email protected], не по-късно от 25.03.

За постъпилите становища и предложения, направени по време на публичното обсъждане, ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на бюджет при внасянето му в Общинския съвет.

Проектът на бюджет за 2022 г. на Община Русе ще бъде публикуван на интернет страницата на Общината: www.obshtinaruse.bg.

Пълния текст на поканата ще откриете тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари