Ѕіn Саrѕ щe изнacя eлeĸтpoмoбили зa Бeлгия, Hидepлaндия и Люĸceмбypг

1
Договорът обхваща всички модели L CITY
Договорът обхваща всички модели L CITY

Русенската компания Sin Cars е подписала предварителни споразумения за доставка, внос и дистрибуция на електромобилите L CITY за Белгия, Нидерландия и Люксембург, съобщиха от компанията.

Договорът обхваща всички модели L CITY, както и резервни части и допълнителни компоненти с марката, пише Money.bg.

Двете страни по споразумението са в процес по уточняване на всички детайли по бъдещото си сътрудничество, като до края на годината ще бъдат подписани окончателните договори за дистрибуция.

Поредният електрически автомобил L CITY вече е отпътувал към новия си собственик в Мюнхен, Германия.

"Доволни сме да споделим, че през последните месеци успяхме да направим допълнителни подобрения в автомобила, да оптимизираме още процеса по сглобяването и да усъвършенстваме изработката на много от детайлите. Подобрена е също и работата на софтуера - с добавени нови два режима на движение сега автомобилът отговаря на всички изисквания и съвременни параметри. L CITY този път е изработен във варианта Pickup (Пикап). Товарният му отсек е изработен изцяло от алуминий и е с тегло под 200 кг.", допълват от българската компания.

Sin Cars стана втората компания от иновативен сектор, която придоби публичен статут на новия пазар за растеж на малки и средни предприятия (ВЕАМ) на "Българската фондова борса".

През второто шестмесечие на миналата година с оглед на подготовката за започване на серийното производство на електромобилите L CITY, дружеството е назначило нови служители, които в края на декември те са били 22-ма.

Компанията приключи 2021 година със загуба в размер на 197 000 лева при печалба от 39 000 лева през 2020 година, въпреки че приходите се увеличават до 1,215 милиона лева от само 255 000 лева година по-рано. Разходите обаче растат по-бързо и достигат 1,961 милиона лева през 2021 година в сравнение с 207 000 лева за 2020-а.

Преди година собственикът на базираната в Русе Sin Cars Росен Даскалов заяви за Money.bg, че неговата идея е през следващите 3 години да бъдат произведени до 20 000 автомобила. Казано иначе, това представлява около 2% пазарен дял в Европа до 2025 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари