МВР започна мащабна акция в цялата страна

0
Периодът между 16 и 22 септември е обявен за дни на безопасност на пътя
Периодът между 16 и 22 септември е обявен за дни на безопасност на пътя Снимка: БГНЕС / Архив

Периодът между 16 и 22 септември е обявен за дни на безопасност на пътя

Днешният ден е кулминацията на ROADPOL - Деня за без жертви пътя. Организиран е контрол в цялата страна с цел да не се допусне днес да има загинали на пътя, съобщава DarikNews.bg.

"Апелираме всички да са съпричастни към нашата кауза и заветна цел, за да покажем, че не само днес, но и занапред може да има такава тенденция. Нека всички да са отговорни на пътя, да се държат адекватно и да спазват правилата". Това заявиха на брифинг от Генерална дирекция "Национална полиция".

Предприети са всички необходими действия, изведени са допълнителни сили, които да помагат в контрола на движението, от националната полиция са включени екипи. От ГДНП напомнят, че дори един колан може да спаси човешки живот. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари