МВР с подробности за мерките по баловете

0
Брифинг на МВР
Брифинг на МВР

Традиционно в дните за празнуване има засилено полицейско присъствие

Проведени са срещи с представители на учебните заведение, където ще се провеждат абитуриентските тържества. Проведени са и срещи с фирмите, охраняващи тези училища.

Разпоредено е на директорите на областните дирекции да съберат информация за провеждане на спонтанни и организирани пътувания извън обслужваната от тях територия. Това се прави с цел да се координират действията между отделните структури и недопускане да се нарушава обществения ред, извършване на престъпления и пътно-транспортни произшествия.

Това заяви на брифинг Венцислав Велинов от „Охранителна полиция” по повод мерките, които се предприемат във връзка с предстоящите абитуриентски балове.

Традиционно в дните за празнуване има засилено полицейско присъствие на местата, където се събират завършващите. Следи се стриктно и за спазване на реда за движение по пътищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари