МВР: Майката на загиналото при пожар дете в Русе е открита с хероин

2
35-годишната жена била издирена около 18:00 часа снощи от полицаите
35-годишната жена била издирена около 18:00 часа снощи от полицаите

35-годишната жена била издирена около 18:00 часа снощи от полицаите

Разследва се смъртта на тригодишно дете след пожар в жилище в Русе. Това съобщи регионалният говорител на МВР в крайдунавския град Даниела Малчева, предаде БТА.

Сигналът за инцидента е получен около 15:30 часа вчера. В жилище на втория етаж в блок 305 в русенския квартал "Чародейка" възникнал пожар. Веднага на място са изпратени екипи на полицията и на противопожарната служба.

Униформени служители са евакуирали тригодишното момче, което било само в апартамента. То е отведено за оказване на спешна медицинска помощ в болница, но там е починало.

Към момента на пожара майката не е установена в апартамента. Тя била открита около 18:00 часа снощи от полицаите. У 35-годишната жена е открит полиетиленов плик с около 1,1 грама хероин.

Работата по двата случая продължава под надзора и ръководството на Окръжната прокуратура в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Дончо
    Защо никой не пита от къде го е купила този хероин
  • -7
    2
    Xi
    Като пуснат карфентанила ,ще се оправим
  • 26
    1
    Всичко е за добро
    Бог спасил детето, че от такава майка-наркоманка, малкото щеше да види бая насилие и мизерия, че и то щеше да стане не по-далеч от нея. Бог го спаси.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари