МВР изкарва полицаи с автомати за повече спокойствие

2
МВР предприема допълнителни мерки за гарантиране на реда и спокойствието на гражданите
МВР предприема допълнителни мерки за гарантиране на реда и спокойствието на гражданите Снимка: БНТ

МВР предприема допълнителни мерки за гарантиране на реда и спокойствието на гражданите

Екипи с дългоцевно оръжие и служебни кучета ще патрулират на места, където се очаква събиране на много хора ​

Във връзка с предстоящите празници МВР предприема комплекс от мерки за осигуряване реда и спокойствието на гражданите в столицата и в страната. Екипи на Главна дирекция "Жандармерия, специални операции и борба с тероризма" ще патрулират в районите на големи търговски обекти, коледни базари, централните градски части, жп и автогари, както и в малките населени места.

Част от екипите ще са с дългоцевно оръжие и служебни кучета.

Основният ангажимент на униформените ще е наблюдение и предотвратяване на груби нарушения на обществения ред и извършването на евентуални престъпления. От СДВР и областните дирекции са осъществени предварителни срещи с охранителни фирми на териториите на съответните областни дирекции. Обсъдени са и предохранителни мерки за сигурността на инкасо автомобилите предвид генерирането на по-високи обороти и недопускане на евентуални грабежи на оборотни пари.

Целта на създадената от МВР организация е гарантиране на спокойствието на хората и осигуряване на добър обществен ред по време на предстоящата поредица от празнични и почивни дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    генчо
    До 3- Абе ти добре ли си сглавата.Нещо тропа яко.Манлихер си виждал на снимка не са пръй.
  • 4
    6
    Само Минавам
    Всъщност точното наименование е АКС-74У ("С" е за складной/сгъваем, "У" е за укороченный/скъсен), освен това, конструктивно не е предвидено да се монтира щик на автомата. Превъзходно оръжие! По същество: Ами да изкарат танковете и БТР-ите (които останаха), ако смятат, че ще се почувствам по-спокоен. Иначе от моя гледна точка, само Борисов, Пеевски и ПП-тата ще се почувстват по-спокойни, но не и аз.
  • 3
    5
    Александър
    Това от снимката е АКСУ 74- 5.45мм! За сведение на коментиращото БИВШЕ ЧЕНГЕ необорудва но! И сигурно са празни, щото МАГАРЕВ подари патроните на УКРАЙНА! Вчера си купих Руска сала та и смених етикета на Украинска салата, щото сме Евроатлантици, да не ми изпратят дрон братята Руси!
  • 2
    4
    фена на Путин
    Те така и ще започнат да стрелят по хората а пъпъ и майка им дъибъ ще казват, че е за спокойствието им. Естествено, че вадят, очакват проблеми и има риск от някакъв тероризъм, за който си траят.
  • 2
    3
    старшината пита
    Ами тези къде не са ходили в казарма и са станали милиполицаи? Те колко изстрела имат за 2023 година? Колко караула,наряди въоръжени? Колко пъти почистиха тази година АК-7.62 М ? Тоя цирк съм го гледал и играл професионално.Съветвам за следното: Носещите дълго нарезно оръжие да стоят по двойки отделно и настрани от гражданите.Да не участват в проверки.Тази задача да се повери на двама служители с късо оръжие.По възможност да се изолират служители от женски пол.Да стоят в колите.Носещите дълго нарезно оръжие да са над 1.75 см. за да не станат за смях.АК-7.62 със щик може и да е по дълъг от служителя или служителката.Не дай боже да нахлузят Щаер-Манлихер 7.62х54 и да турят боен щик.:-))) Който има опит да стреля ..... Или някой нещо опърдя кайсиите покрай циганията с паметника и конституцията На едно място повече от двама под контрол.Мирише на изгоряла гума.Мдддааа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари