МВР издирва Златко Дерменджиев

0
46-годишния Златко Дерменджиев от Хасково е в неизвестност от 5 дни
46-годишния Златко Дерменджиев от Хасково е в неизвестност от 5 дни

46-годишния Златко Дерменджиев от Хасково е в неизвестност от 5 дни

Пети ден продължава издирването на 46-годишния Златко Дерменджиев. Между 20 и 50 полицейски служители с кучета, както и доброволци обхождат възможните маршрути, по които може да е минал мъжът ежедневно. Той вече е подаден и за национално издирване.

По думите на сестрата на Златко Дерменджиев Валентина Дерменджиева, брат ѝ няма нито здравословни, нито психически проблеми. Това каза пред bTV Валентина Дерменджиева. Той е излязъл на обичайната си разходка, с която целял да свали килограми в жегата. Този път обаче решава да мине по непознат за него маршрут в района на вилна зона „Кекличево стопанство“ в Хасково.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари