МВР издирва Пенка Пончева

0
77-годишната жена от Чепеларе е с деменция и в неизвестност от около три дни
77-годишната жена от Чепеларе е с деменция и в неизвестност от около три дни

77-годишната жена от Чепеларе е с деменция и в неизвестност от около три дни

Следово куче се включва днес в издирването на 77- годишната Пенка Пончева от Чепеларе. Сигналът за изчезналата жена подали социалните служби. Жената е ползвала доставка на топла храна до вкъщи, а в продължение на два-три дни никой не е отворил в дома ѝ. Жената е запалена планинарка и често ходи в гористи местности около града. Последно е видяна от пастир в сряда. Намерени са нейни вещи в гората в местността „Згуровското“, както и ключове, които са сверени с тези на апартамента ѝ и са съвпаднали.

Изчезналата жена е с деменция. Облечена е със светли дрехи, посочват от община Чепеларе. Жената няма близки. Днес четирима служителя от РУ - Чепеларе, заедно с трима планински спасители и няколко доброволци издирват жената пише вестник „24 ЧАСА“.

Вчера от полицията са издирвали и 40-годишен мъж. Той и родителите му отседнали в хотел на Смолянски езера. Мъжът е с психически отклонения. Сутринта той заявил, че иска да отиде на Каньона на водопадите и родителите му не могли да го спрат. Около 14 часа са подали сигнал, че не могат да го намерят. До вечерта спасители го издирват в пороя и мъжът е намерен невредим, съобщиха от местната полиция

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари