Мутафчиев: България е вкарана в международен скандал със записа на Борисов

3
В записа става дума и за отношението на премиера към други премиери на страни, членки на ЕС, което вкарва държавата в международен скандал
В записа става дума и за отношението на премиера към други премиери на страни, членки на ЕС, което вкарва държавата в международен скандал Снимка: БГНЕС

"България е вкарана в международен скандал със записа на Борисов"

Това смята Петър Мутафчиев, бивш министър на транспорта и член на НС на БСП, цитиран от вестник Дума 

Той добави, че тук не става дума за езика на премиера, който отдавна познаваме, а за сигналите, които дава за начина на управление на държавата. В записа става дума и за отношението на премиера към други премиери на страни, членки на ЕС, което вкарва държавата в международен скандал. "Ако сме достойна държава, не трябва да допускаме това да продължи", категоричен е Петър Мутафчиев.

Коментарът му е повод аудиозаис, който се бе разпратен вчера до редица медии. Твърди се, че е на премиера Борисов. В него чува гласа на Борисов, който говори по телефона. В разговора премиерът цветущо обижда шефката на парламента Цвета Караянчева. Твърди, че е прост и ясно показва отношението си към европейските лидери. Признава за държавен натиск над фирма „Еврохолд“ и за прикриване на измами с къщи за гости, както и че получава предварителна информация от прокуратурата кой ще бъде обвинен.

Автентичността на записа засега не може да бъде потвърдена, а от правителствената пресслужба отказаха коментар. Към този момент никой не е отрекъл автентичността му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари