Мустафа Карадайъ: Управляващите се занимават с реваншизъм, а не с проблемите на хората

2
Правителството се провали в управлението на страната. Те са популисти и разделят българското общество
Правителството се провали в управлението на страната. Те са популисти и разделят българското общество Снимка: БГНЕС / Архив

Правителството се провали в управлението на страната. Те са популисти и разделят българското общество

Кметове на населени места, общински съветници и членове и симпатизанти на ДПС от област Стара Загора бяха на посещение в Народното събрание по покана на зам.-председателят на ДПС Халил Летифов.

"Единствено ДПС се грижи за авторитета на най-високия орган в държавата - Народното събрание. Правителството се провали в управлението на страната. Те са популисти и разделят българското общество", сподели Халил Летифов.

Гостите коментираха, че изходът от политическата и икономическата криза в страната са предсрочните избори. Управляващите час по-скоро трябва да си отидат, категорични бяха кметовете.

"Дали ще направят правителство с третия мандат или не, ние няма да живеем по-добре", каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

"Те се занимават с реваншизъм, а не с проблемите на хората. Ние искаме да градим заедно, те идват с философията да рушат. Гледат на опонента като на враг, превръщат терена на политиката в бойно поле. Тези случайни минувачи в политиката ще направят поразиите и ще си заминат. А ние ще останем и ще се чудим как сме го допуснали и какво оставяме на децата си", коментира още Карадайъ.

Лидерът на ДПС заяви, че управляващите в оставка не се занимават с проблемите на хората – галопиращата инфлация и високите цени, енергийната криза, а единственото, което ги вълнува е да назначат Рашков за шеф на КПКОНПИ.

"ДПС има дълг да пази стабилността и сигурността на България, за да осигурим бъдеще на нашите деца", каза в заключение Мустафа Карадайъ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Русенец
    Скоро ти и останалите боклуци от етническата ти сбирщина, заедно с герберастите ще получите заслуженото!
  • 11
    1
    Песимист
    Страх голям тресе кочината!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари