Мустафа Карадайъ нападна репортер на "Капитал" в кулоарите на парламента

0
Карадайъ: Тя лъже! Вие знаете, тя лъже!
Карадайъ: Тя лъже! Вие знаете, тя лъже! Снимка: Economic.bg

Карадайъ: Тя лъже! Вие знаете, тя лъже!

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се развика на репортер от в. "Капитал" в кулоарите на Народното събрание заради "лъжлива" по думите му статия, съобщава OFFnews.

"Вие ми лепите етикети, имам право да кажа, че лъжете!", разкрещя се лидерът на ДПС. Карадайъ се обърна към журналистите, станали свидетели на сцената: "Тя лъже! Вие знаете, тя лъже!".

В статията, разгневила Карадайъ, се твърди, че голямата сила на върхушката в ДПС е връзката с Русия. В текста се казва, че руските интереси в България са се разгърнали най-бурно след приемането на страната ни в ЕС, по време на ГЕРБ, "управлявали най-дълго в явен и неформален съюз с партията, провъзгласила се за стожер на правата и свободите".

Днес Карадайъ демонстрира изключително грубо поведение към парламентарния репортер на "Капитал" Велина Господинова, като се разкрещя и после на няколко пъти прекъсна нейни разговори с народни представители.

Докато журналистката разговаряше със съпредседателя на "Зелено движение" Владислав Панев, лидерът на ДПС им подвикна: "Тя лъже, знаеш, Панев!". Малко по-късно Мустафа Карадайъ се скара на депутата от ГЕРБ Тома Биков, който говореше с репортерката: "Биков, няма да говорите с нея, тя лъже!".

Впоследствие репортерът от "Капитал" обясни пред колегите си, че през последните седмици Карадайъ на няколко пъти си е позволявал подобно грубо поведение, но днес е минал границите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -10
    1
    Пишурков
    Г-н Карадайъ , не сте прав. Вие много добре знаете , че тя е журналистка от КАПИТАЛ ! Кой е собственик на КАПИТАЛ , ами той се казва Иво Прокопиев ! Той е един от най-големите вестникарски лъжци , що се отнася за ДПС. Вие много редовно правилно го заклеймявате , че съчинява лъжовни новини за вас и вашата партия, въпреки ваша геройска защита в Парламента. Резултат никакъв. Иво Прокопиев така е обучил и сугестирал своите журналисти до превръщането им на зомбита , особено , когато видят вас и г-н Хамид Хламид. Пийнете си тази вечер една ракия за успокояване на нервната ви система. Няма да се изненадам , ако почнат и да хапят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари