Мустафа Карадайъ гостува на турския външен министър

0
Двамата са обсъдили актуални въпроси в двустранните отношения между Турция и България
Двамата са обсъдили актуални въпроси в двустранните отношения между Турция и България Снимка: Фейсбук

Двамата са обсъдили актуални въпроси в двустранните отношения между Турция и България

В Анкара се е състояла среща между министъра на външните работи на Турция Хакан Фидан и лидера на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ.

По информация на Анадолската агенция Карадайъ е бил приет от Фидан, с когото са провели разговор в турското външно министерство.

Двамата са обсъдили актуални въпроси в двустранните отношения между Турция и България, информира БТА.

В съобщение, публикувано в профила на турското министерство на външните работи в "Туитър", се посочва, че посещението на Карадайъ е било визита на учтивост към новия турски външен министър Хакан Фидан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Нова констетуция
    Най новия закон за двойно гражданство беше гласуван и от ДПС тъй че утре новия министър може да е от Анкара или от Америка е вече си имахме Кирчо ама сега ще сие законно.
  • 3
    1
    123
    Неграмотния Шуменски джагал (нито е турчин нито е Българин) е напълно нелегитимен с 300 000 гласа зад гъза си, за да обсъжда "актуални теми" за страната. На Турски ли си говориха ? На бас, че ДА ! Виж ако си наеме една сериозна учителка по Български и стигне нивото на Лютви Местан ще направи много повече за партията и себе си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари