Мустафа Карадайъ: Гласувах да се решават проблемите на хората

1
Лидерът на ДПС подаде своя вот в Кърджали
Лидерът на ДПС подаде своя вот в Кърджали Снимка: Фейсбук

Лидерът на ДПС подаде своя вот в Кърджали

„Гласувах за едно добро бъдеще в нашата родина България. Гласувах дневния ред на българските граждани, да бъде дневен ред на политиците и на народното събрание, и на евентуално бъдещото редовно правителство. Гласувах да се решават проблемите на хората. Гласувах с разум, отговорност и в диалог политиците да тръгнат да решават проблемите на хората. Гласувах с разум, отговорност и в диалог да излезем от тази политическа криза, в която се намираме“, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, след като подаде своя глас в Кърджали, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари