Делян Пеевски официално вече е съпредседател на ДПС

0
Това става ясно от сайта на Народното събрание
Това става ясно от сайта на Народното събрание Снимка: БГНЕС

Това става ясно от сайта на Народното събрание

Делян Пеевски официално вече е съпредседател на ПГ на Движението за права и свободи. Това става ясно от сайта на Народното събрание, където новата му позиция е обявена. Като съпредседател е посочен и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

На сайта на ДПС това обаче не е отразено, но решението за новата позиция на Пеевски е било взето от парламентарната група, предава БНР.

Последния месец именно той представяше позицията на ДПС по всички актуални теми – от преговорите с протестиращите енергетици и миньори до промените в Конституцията, докато работата на Карадайъ бе съсредоточена в регионите за местния вот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Бай Гошо
    Честито на корумпетата, вече всичка официално са свини (шишета) в ДПС. От почетни соколчета станаха мазни прасете за грил.
  • 6
    2
    Кисинджър
    Официално вече цялото ДПС са в Магнитски. Крайно време беше да са официално крадлиеите, корупирсни бизнес организации.
  • 7
    1
    Петър
    При трактора
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари