Мразовито утро: Температурите паднаха до минус 11 градуса

0
Максималните температури ще достигнат 6°
Максималните температури ще достигнат 6°

Максималните температури ще достигнат 6°

Във вторник в повечето райони ще е предимно слънчево. На места в Дунавската равнина ще се задържи мъгливо, но след обяд видимостта ще се подобрява.

Сутринта ще е мразовито с минимални температури между минус 11° и минус 6°, по-високи по Черноморието. В София - около минус 9°, информира БГНЕС.

Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад, в Източна България от югоизток и ще e слаб до умерен. Максималните температури ще са между 1° и 6°, по-ниски в местата с трайна мъгла, в София - около 0°.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра - около минус 1°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. По-значителна ниска облачност ще има в сутрешните часове. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 5° и 7°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари