Можете да играете Pac-Man в картата на Русе

0
Компанията превърна Google Maps в ниво от култовата телевизионна игра Pac-Man
Компанията превърна Google Maps в ниво от култовата телевизионна игра Pac-Man

Нека не забравяме, че днес е 1 април. Някои от новините, които ще прочетете определено няма да са истина, но едно от нещата, които Google направи за забавление не е просто шега. Компанията превърна Google Maps в ниво от култовата телевизионна игра Pac-Man.

Хакът позволява на потребители както на десктоп версията, така и на мобилната такава да изберат локация и да раздвижат господин Pac-Man по улиците на избрания град. „Приложението“ включва пълната функционалност на играта, наред с шарените духове, класическа музика и дори записване на постиженията ви. След като изхабите петте си живота, можете или да започнете отначало, или да запишете резултата си и да го споделите с приятели.

Разликата между десктоп версията и тази за мобилен телефон е, че на смартфона си можете да го играете само на определени локации. Те са тайни, но на страницата за помощ за Google Maps има жокери за това къде могат да бъдат те (подсказка – едно от местата е Триумфалната арка в Париж). Когато сте на едно от тях, просто натискате върху синята Pac-Man икона. На компютъра си пък можете да играете на всяко едно място, където има достатъчно улици.

Е, това е! Просто отворете Google Maps и започнете да играете. Не се знае дали този подарък за 1 април ще остане активен и след това, така че му се насладете днес, докато все още можете.

Източник: SMART NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари