Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Може ли мостът да издържи всеки ден по 168 тона товар и да не рухне?

11
До кога институциите ще бездействат?!?
До кога институциите ще бездействат?!?

До кога институциите ще бездействат?!?

Върху моста който свързва Чародейка и Родина всеки ден спират за престой по 3 тира.

Освен че е забранено спиране на мост за престой, въпросните тирове всеки от тях тежи по 56 тона с товара. Това съоръжение колко още ще издържи, някой поглеждал ли е отдолу че поддава?!? Трябва ли да стане нещастен случай?!

Сезиран е кметът, също така подавани сигнали на тел. 112.

Може ли да издържи това съоръжение всеки ден по 168 тона товар и да не рухне?!?

Автор: Иванова
(Автор: Иванова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    24
    Зайо Байо
    Естествено,че може.Даже и танкове да се наредят един до друг в колони, пак ще издържи! Но само, ако е правилно сметнат по норматива и качествено изпълнен.Разрушаващото действие на всеки мост е не от паркираните"танкове" отгоре му, а от движещите се камиони създаващи вибрации с определени честоти, които не бива да са близки до оная"фаталната"резонансна. Горкият човечец, дето е писал статията, напразно се кахъри от неща дето не разбира! Поне да беше попрочел това-онова за"мостовите"катастрофи по света.
  • 2
    23
    Водач
    Няма такива типове,14-15 тона тир + 24-24 тона товар, над 40 тона са извън габарити
  • 4
    22
    Име
    Протест във формат временно блокиране на пътя отдолу. И да извикаме медии да го отразят. Организацията може да стане чрез Фейсбук събитие например. Дори и нищо да не стане (веднага), проблемът ще придобие повече гласност. И колкото повече хора дойдат, по-добре!
  • 12
    21
    ASDFGSXDFGFGH
    ДА СЕ ЗНАЕ НЕ СМЕ В ЕВРОПА ,А КОЛОНИЯ ДО ЕВРОПА
  • 5
    20
    До 19
    От днес тировете са 6 - по три в 2 колони х 40 тона колко е според вас?! Мостът ще се стовари със страшна сила върху преминаващите под него МПС и хора. И да, ако тировете не спазват закона, в кой е проблема?!?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари