Мотото на Бойко Борисов за 2020 година: Работа и стабилност

0
Има много мераклии да управляват, ама не е лесно
Има много мераклии да управляват, ама не е лесно

“Работа и стабилност"е мотото на премиера Бойко Борисов за 2020 година.

Това обяви той при посещението сив Стара Загора, цитиран от БТА. Новото мото на премиера е компилацията от “стабилността“ на ГЕРБ, която партията се опитва да превърне в свой символ от 2014 година и девиза от последните местни избори – “Работа, работа, работа“.

Преди Новата 2020 година Бойко Борисов благодари на българите, които работят, за да осигурят стабилност за държавата, благодари и на колегите си в правителството. Той изрази неудовлетворение от "умишлено налаган скептицизъм".

Не е ясно кого визира премиера, след като в парламента ГЕРБ няма силна опозиция. България продължава да се слави като най-корумпираната държава в ЕС, а по медийна свобода страна е на едно последните места в Европа и 111-та в света. Към момента над 100 000 души в Перник са останали без вода, което се е случило по време на управлението на ГЕРБ, а властите все още не могат да установят кой е виновен, пише Mediapool.bg.

“Има много мераклии да управляват, ама не е лесно“, каза той днес в разговор с жители на Стара Загора. Той пак изреди големи инфраструктурни проектив страната, по които ще се работи през следващата година.

"В четвъртия мандат на кмета на Стара Загора Живко Желевможем да го направим премиер, пък аз да дойда да стана кмет тук", почна да се будалка Борисов.

Кметът Живко Тодоров изрази благодарност, че правителството е осигурило 1 млн. лева, с които са подменени водопроводните тръби от местността "Бешбунар" и сега градът получавачаст от водата си, без да плаща за изпомпване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари